onsdag den 27. juli 2016

Oneplus 3 er hurtigst (og billig)

Jeg har tidligere skrevet, at man bør droppe alle andre Android-mobiler end Nexus-enhederne, hvis man vil have sikkerhedsopdateringer i tide. 

Se: Køb ikke Samsung og de andre

Det råd gælder stadig, men jeg vil dog udvide mine anbefalinger til også at dække OnePlus 3, der faktisk slet ikke kører ren Android, men styresystemet OxygenOS, der er en tilpasset (ændret) version af Android.

OnePlus 3 koster kun 2.990 kroner og har specifikationer, der matcher telefoner til 5.000-6.000 fra Samsung og de andre.

Overraskende nok er den også hurtigere end alle topmodeller fra de andre. Se nedenstående video, hvor den løber om hjørner med Samsungs nye topmodel S7 Edge, der koster tæt på det dobbelte. 

Prisen er i skrivende stund 5.865 kroner for en Samsung Galaxy S7 Edge model med 32 GB hukommelse altså halvdelen af det, du får i OnePlus.Men til historien hører, at OnePlus 3 har mere RAM og lavere opløsning på skærmen - men alligevel - bedre ydelse til halvdelen af prisen!

Og så en anden vigtig note - hvor Samsung, HTC, Sony og alle andre hænger i bremsen, der kører OnePlus og OxygenOS også. Det er nemlig med opdateringer. 

Du kan ikke købe OnePlus 3 i danske forretninger, du kan kun købe den via ovenstående link til deres websiet.

Opdateret 25. oktober 2016: Bemærk, at OnePlus også leverer god konkurrence til Googles nye mobil Pixel. OnePlus slår den ikke på alle parametre, men i flere situationer er den faktisk hurtigere på trods af, at Google bruger meget nyere og hurtigere CPU.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar