mandag den 7. marts 2016

Garmin æder harddisken

Garmin Express har stort set ædt hele min harddisk, hele 50 GB data var der gemt i download filer fra programmet. 

Jeg har været ganske glad for min GPS Gamin 3597, men jeg havde ikke drømt om, at mine pc-problemer skyldtes det program, der følger med GPS'en. Min pc er ikke synderlig rummelig med en 128 GB SSD, hvoraf 100 GB er reelt brugbare, men selv om jeg havde ryddet gevaldigt op, havde jeg kun sølle 20 GB frie.

Jeg troede, at Windows var skurken, men det gratis program WizTree fandt skurken. Programmet kan nemlig analysere din disk eller SSD og finde de største filer. Hele toplisten i dette program pegede på mappen C:\ProgramData\Garmin\CoreService\Downloads. Det undrede mig meget, for jeg havde ikke bedt Garmin om at installere kort på min pc.

Det ser ud til, at Garmin gemmer de downloadede kort hver gang, man opdaterer sin GPS. Det bliver til en del GB efter noget tid - i mit tilfælde solide 50 GB, for Garmin sletter ikke de gamle kortdata.

Jeg har slettet alt i denne mappe uden problemer. Hvis man får problemer, kan man blot installere programmet igen. Pinligt Garmin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar