torsdag den 11. december 2014

Giver op over for Android tablet (igen)

Jeg har gjort det før, og jeg gør det igen. Jeg giver simpelt hen op, når det gælder Android på tablet. Min Nexus 10 har været ustabil længe. Den er gået ned i perioder mindst en gang om dagen - og nogle gange mange gange om dagen. 

For kort tid siden fik jeg så Android 5.0 (altså Lollipop), og så forsvandt de problemer. Nu har jeg imidlertid et andet problem. Den er blevet så langsom - og hakker så meget - at den er ubrugelig.

Se også: Nexus 10 går ned

Nu tager jeg en pause igen. Det undrer mig virkelig, at Google (og samarbejdspartnerne) kan lave gode telefoner, der stort set altid virker, men tablets kan de ikke finde ud af. Og det til trods for, at det er samme styresystem med samme hardware bare med en større skærm og ingen ringe-funktion.

Se også: Nexus kan konkurrere med iPad

Jeg kan bedre lide Android, fordi jeg kan meget mere, men jeg må igen erkende, at Apple bare er bedre her. Min ældgamle iPad 2 kører langsomt, men den kører stabilt. Min iPad 4, der altså er tre generationer gammel, flyver af sted selv med nyeste iOS.

Der er færre muligheder med iPad, men der er ingen overraskelser. Den starter og stopper, som den skal. Den går aldrig ned. Og den er hurtig og responsiv.

Jeg har nu set mange udgaver af dette problem på flere tablets. Android tablets kan køre fint i perioder, men efter opdateringer af systemet eller programmer, går det helt galt. Apple har det naturligvis lettere, fordi tingene kun skal testes på få modeller, men det kan vi som forbrugere jo være ligeglade med. Det skal bare virke.

Jeg havde egentlig kørt tegnebogen i stilling til den spritnye Nexus 9, men det projekt er udskudt. Jeg vælger Android til lommen og iPad til tasken.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar