onsdag den 1. oktober 2014

Kør Android programmer på Chrome

Jeg skrev for nylig, at Google var på vej med Android programmer til Chromebooks, og at Google havde lanceret fire af slagsen.

Googles løsning dækker kun Chromebooks (altså Chrome OS) - ikke Chrome browseren på Windows. Og løsningen kan kun håndtere fire apps.

Det har andre set, og løsningen er allerede hacket, så du kan installere et vilkårligt antal - og du kan nu køre Android apps i Chrome browseren også på Windows. 

Det kræver dog et par hacks.

Den ene hack går ud på installere et runtime modul i Chrome, der gør det muligt at køre Android overhovedet. Det kan du læse om her.

Det er dog ikke det eneste, du skal igennem, for Android apps er lavet i et format, der passer til Android og ikke Chrome. 

Problemet er, at programmerne skal pakkes om, så de passer til Chrome. Det er der en masse løsninger på. Den letteste er dog at installere en app på din mobil, der kan pakke dine Android apps om via et simpelt klik.

Det kan du læse om her. Bemærk, at Google har fjernet programmet fra Google Play. Du bliver altså nødt til at installere det manuelt, hvis du vil den vej.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar