onsdag den 13. august 2014

Når Evernote ikke synkroniserer

Jeg er stor tilhænger af Evernote som note-program, men en gang i mellem går synkroniseringen i stykker, og der er ikke meget hjælp at hente. Hvis du søger på nettet efter Evernote og sync-problemer, så vælter det ind med sider med diverse tips. Problemet er bare, at de ikke virker - i hvert fald ikke for mig.

Problemet er åbenbart en kendt fejl hos Evernote, og jeg har været ramt af den to gange nu.

Jeg har også prøvet at skrive til supporten, men jeg har aldrig fået svar. Prøv at se billedet til højre. De såkaldte mærker (etiketter eller mapper) er ikke synkroniserede. Det sjove er, at indholdet er synkroniseret. Hvis jeg ændrer indholdet i noterne, virker det fint - men mærkerne virker ikke. 

Problemet ligger på Windows. Det er mærkerne her, der ikke bliver synkroniseret til web-udgaven og dermed andre enheder som min mobil og tablet.

Jeg har prøvet at slette hele databasen på min lokale Windows og synkronisere helt om, men det virkede ikke. Jeg har prøvet at lave nye mærker og synkronisere om, men det virker heller ikke.

Jeg fik det dog på plads via en anden metode. Man skal omdøbe alle mærkerne på Windows. Det fik nulstillet synkroniseringen, så den kom på plads.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar