tirsdag den 27. maj 2014

PushBullet synkroniserer beskeder

Android og Chrome viser mange beskeder eller notifikationer, men det er irriterende, at man skal klikke dem væk flere steder. Jeg har for eksempel en Android mobil, en Android tablet og Chrome browser på computeren. Visse beskeder kommer alle tre steder, men jeg skal klikke dem væk flere gange.

Det problem løser PushBullet. Alle notifikationer bliver synkroniseret. En besked fra din Android enhed kommer således op på skærmen i din Chrome browser, og klikker du "dismiss" dér, så er beskeden også væk fra enhederne.

Træerne vokser dog ikke ind i himlen, for der er stadig mange beskeder at tage hensyn til. Har du fået én ny mail, får du flere beskeder fra GMail om det, men med PushBullet kan du dog afmelde disse med få klik. Og så er det i øvrigt gratis.

PushBullet kan meget mere end det. Det primære, som programmet er lavet til, er at kunne sende beskeder, to-do lister, filer og billeder mellem dine enheder. Det er ganske smart. Nogle gange har man brug for at sende for eksempel en URL fra en enhed til en anden - eller et billede.

Programmet virker også på iOS (iPhone og iPad) - men det er kun til at sende ting mellem enheder - ikke notifikationer endnu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar