tirsdag den 25. marts 2014

Yousee er gået i sort

Yousee bredbånd er gået i sort flere steder i landet. Der har været rygter om problemer i København og Frederiksberg, men nu kan jeg i hvert fald bekræfte, at internettet i praksis er nede syd for København. Min ellers gode 60/12 Mbit linje leverer nu 0,3 Mbit efter klokken 1730. Det er 300 Kbit/s - altså ikke engang 1 Mbit!

Yousees support fortæller mig, at de godt ved det. Der er kapacitetsproblemer. Det hele startede med Yousees åbne wifi hotspot, der reelt forvandlede min 60/12 Mbit til 30/6 Mbit. Men nu er det helt røget om aftenen. De seneste aftener har jeg kunnet genstarte routeren og få noget af hastigheden igen. Men det virker heller ikke mere.

Det værste er, at Yousee ikke kan fortælle mig, hvornår problemerne er løst. De ved det ikke. Jeg kan få penge tilbage, når det engang er overstået.

Opdateret 26/3: Min forbindelse virkede igen her til morgen, og Yousee fortæller, at der ikke er generelle problemer, men at jeg (og mange andre åbenbart) har været ramt af flere samtidige fejl, der skulle være løst. 

I går aftes gik det dog ikke så godt. Yousee meldte, at fejlen var løst, hvilket jeg kunne bekræfte, men det holdt kun en times tid, så røg min forbindelse igen - denne gang til 0,11 Mbit.

Jeg holder øje og opdaterer denne side, for jeg har haft problemer hver dag, siden det åbne wifi blev lavet. Selv om min linje angiveligt virker igen, så har jeg ikke den hastighed, som jeg betaler for - eller den gode hastighed, som jeg havde, da jeg startede som Yousee-kunde. Upload-hastigheden er halveret.

Opdateret 28/6: Der har ikke været problemer længe. Min 60/12 Mbit linje leverer lige nu 69/14 oven i købet på trådløst netværk, der burde være langsommere. Yousee har, som du måske ved, stoppet deres åbne wifi hotspot-projekt, men de har efterladt de 10 Mbit ekstra, som alle kunder fik dengang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar