torsdag den 27. februar 2014

Windows 8 bliver værre og værre

Windows 8 er en katastrofe. Hvis du ejer en computer med Windows 8 eller overvejer at købe en, bør du læse denne artikel

Nu kan du tænke, at det er bare en, der hader Microsoft og Windows, men det er absolut ikke tilfældet. Paul Thurrott er ikke hr. hvem som helst. Det er nok en af de mest kendte uvildige eksperter, der har fulgt og støttet Microsoft gennem årene.

Hvis han falder fra i Microsofts fan-gruppe, så er bunden efter min mening nået. Paul Thurrott har kæmpet for Microsoft i så mange år, og nu giver han også op.

Han støttede Windows 8 i starten, og han var også en støtte med 8.1, men nu kommer 8.1 update 1, og så falder han fra. 

Ifølge Paul vil Microsoft alt for meget, og derfor går det nu galt. Microsoft vil "please" alle, og det kan man ikke. Metro/Modern-delen af Windows 8 var til de lette brugere, mens skrivebords-delen var til de tunge brugere. Det går Microsoft nu væk fra og blander de to dele ind i hinanden. Og så går det helt galt, ifølge Thurrott.

Windows 8 var oprindelig udtænkt af én mand Steven Sinofsky ligesom Mac OS, men han er nu fyret, alle hans løjtnanter er fjernet fra holdet, og Microsoft er gået tilbage til metoden, hvor en kæmpe gruppe skal blive enige om alle ændringer i Windows. Det ender hurtigt med, at man vil for meget, og der er ingen linje i tingene.

Paul Thurrotts konklusion er klar: Windows 8 er en katastrofe - punktum.

Jeg har tidligere skrevet om dette. Se:

Windows 8 og 8.1 skaber problemer

Windows 8 skuffer fælt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar