torsdag den 12. december 2013

Google regneark forbedret og offline

Google har opdateret sit regneark, så det blandet andet kan arbejde offline ligesom tekstbehandlingen og præsentationerne. Der er også en lang række andre nyheder under overfladen. 

Regnearket understøtter nu millioner af rækker, og når man skriver formler, får man løbende hjælp til syntaksen i dropdown-bokse. Programmet er også blevet langt hurtigere på trods af, at det altså kan håndtere langt flere rækker og kolonner end tidligere.
Google regneark har også fået en forbedret filter-funktion, der betyder, at man kan se og navngive områder - uden at andre ser det. Det betyder, at er man flere der arbejder i samme regneark, så kan du have dine egne visninger, som de andre ikke ser. Der er kommet 20 nye formler til.

Den vigtigste nyhed er dog mulighed for at arbejde offline og få ændringer synkroniseret, når du får forbindelse til nettet igen. Hvis du vil prøve det nye regneark, skal du indtil videre selv slå det til under indstillinger på Google Drive. Det er kun nye regneark, der vil benytte nyhederne. Alle dine eksisterende regneark, vil bruge den gamle version.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar