torsdag den 12. december 2013

Google Keep bliver bedre

Google fortsætter med at forbedre sit notes-program Keep, der skal tage kampen op mod giganten Evernote. Browser-versionen bliver nu forbedret med en række ting, der er hentet direkte fra Android-løsningen.

Det gælder nyt design, bedre søgning og hurtigt skift mellem aktive noter og arkiverede noter. Google lover også, at det nu skulle blive muligt at ændre rækkefølgen på noter ved at trække noterne til nye positioner (ligesom på Android), men det virker ikke endnu på min Keep.

Se også: Keep udfordrer Evernote

Keep mangler stadig meget, før løsningen for alvor kan true Evernote. Der er stadig ikke kategorier eller mapper, så det hele er en stor rodebunke. Enten er noten aktiv eller også er den arkiveret.

Se også: Chrome app til Keep

Evernote kan også håndtere formatteret tekst som fed, understreget - og flere skriftyper/størrelser. Tekst i Keep er bare tekst. Der findes også et utal af udvidelser til Evernote, hvilket der ikke gør til Keep.

Men Keep har et es i ærmet. Keep virker offline. Det betyder, at du har adgang til noterne på din computer eller din mobil/tablet, selvom du ikke er på nettet. Og programmet sørger naturligvis for at synkronisere ændringer, når du er online igen. Det kan Evernote såmænd også, men det koster. Den gratis version kan ikke det.

Opdateret 15. januar 2014: Min Keep på computeren kan stadig ikke trække noter rundt. Jeg formoder, at Google var lidt for hurtigt ude med nyheden om denne forbedring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar