torsdag den 13. juni 2013

Sjuskede Google

Nogle gange går det for hurtigt hos Google, der opdaterer produkter uden at have alle detaljerne på plads. For kort tid siden skrev jeg om den katastrofale opdatering af Talk til Hangouts, der stadig ikke er på plads. Og nu har Google samlet lageret på GMail og Drive, men detaljerne mangler.

Mit arbejde kører Google Apps Business. Her har Google rullet den nye administration ud, der passer til sammenlægningen, men selve sammenlægningen er ikke kørt. 

Det betyder, at jeg ikke længere kan se, om de ansatte er ved at ramme loftet, hvilket jeg gør jævnligt, hvorefter jeg køber mere plads.

Alle har 25 GB, hvilket er forkert. Det kan ses til højre.

Privat kører jeg Google Apps Standard, og her har jeg det modsatte problem, der dog stadig er et problem. Her har Google rullet sammenlægningen ud, men firmaet har ikke rullet den nye administration ud, så der vises forkerte data. 

Der står for eksempel, at jeg har brugt mere end 300 % af min mail-kvote, hvilket er forkert.

Det kan ses her til venstre.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar