mandag den 17. juni 2013

Navi-X piratfilm på din Android

Navi-X findes til Android mobiler og tablets, og det virker faktisk. Navi-X er en af de mest udbredte systemer til at se især piratkopierede film via internet. Produktet bruges typisk på en pc sammen med programmet XBMC. Eller på diverse tv-bokse som Boxee.

Navi-X findes ikke overraskende ikke til Apple-produkter som iPhone eller iPad. Det vil Apple næppe tillade nogensinde.

Det koster lidt under 20 kroner, men så er der også adgang til tusinder af film og tv-serier - selv mange film, der ikke engang har fået premiere i Danmark endnu. Den del er naturligvis klart ulovlig.

Jeg kan ikke forklare, hvorfor tjenesten ikke er blevet stoppet endnu, som det er sket for mange andre lignende konkurrenter. Men en mulighed er, at Navi-X ikke rummer disse film - kun links til dem, selvom det faktisk også er blevet stoppet andre gange.

Navi-X er i denne udgave lavet af et firma, der hedder Amo, der skriver, at der er over 200.000 titler at vælge mellem. Den ligner Navi-X på for eksempel min Boxee, men der er forskelle. Det tager dog ikke længe at finde ud af navigationen. En speciel detalje er, at man kan være i download-mode eller streaming-mode. 

Man kan altså vælge mellem at hente film eller blot se dem. Navi-X er ekstremt ustabil uanset platform. Du kan sagtens risikere, at over halvdelen af de links, som du klikker på, ikke fører til noget. Du risikerer også, at en film stopper halvvejs. Tjenesten er for nørder - og pirater.

1 kommentar:

 1. Hej allesammen...

  Til dem som bruger XBMC vil jeg lige give et godt tip, Gennem fusion installer kan i hente MashUP video add-on..

  Det er en Add-on som er langt bedre end navi-X, stabil og brugervenlig...

  Der er desuden lavet en playliste under VIPlaylist med en meget rost 3D sektion derudover er der en god dansk playliste hvor der bliver uploadet nye danske film hver uge..

  Tag et kig..

  MashUP er et must have add-on til XBMC..

  SvarSlet