tirsdag den 8. januar 2013

Billigere og bedre Netflix

Det er muligt at købe Netflix en anelse billigere end de 79 kroner, som tjenesten koster i Danmark - og oven i købet få et større udvalg. Det viser sig nemlig, at har man en amerikansk Netflix konto, så kan man også logge ind på den danske tjeneste og se film med danske undertekster og dansk tale. Man mister ikke sin amerikanske tjeneste, så man har stadig adgang til det langt større udvalg i USA.

Det er altså en både-og løsning.

For at få en amerikansk Netflix, skal man gå via en tjeneste som Unblock-US, der koster 29-30 kroner om måneden. Herefter skal man købe Netflix i USA, der koster cirka 46-47 kroner om måneden lige nu. Sammenlagt giver det et pris lidt under den danske Netflix. Men det hele afhænger naturligvis af kursen på dollar.

Det smarte er dog, at man for denne pris får både amerikansk Netflix og dansk Netflix. Man skal ikke hacke Netflix. Tjenesten opfatter dig åbenbart som amerikaner på rejse, hvis du bruger den danske tjeneste.

Starter man Unblock-US og går til netflix.com, så får man den amerikanske version. Undlader man Unblock-US og går til netflix.dk, så får man den danske - med samme brugernavn og kodeord.

Opdateret 14. januar 2013: Det virker dog ikke med alle enheder. Tricket fungerer fint med en pc og med en iPad, men det virker ikke med min Boxee Box. Her kan man kun se Netflix på den amerikanske udgave. Der er ingen løsning lige nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar