torsdag den 20. december 2012

QuickOffice gratis for nogle

QuickOffice til iPad er nu gratis til betalende brugere på Google Apps. Google skriver, at produktet senere bliver gratis til Android. Google har ellers næsten opretholdt "radiotavshed" om QuickOffice, siden de overtog firmaet. Men nu kommer Google altså ud af busken og fortæller om alle de gode ting, som QuickOffice gør.


Problemet er blot, at alle fejlene ikke er væk. 

Jeg har længe brugt programmet på iPad, og jeg har kunnet dokumentere flere alvorlige fejl, som ikke er rettet. 

Jeg har for eksempel regneark, der viser forkerte tal på iPad (men rigtige tal i en browser). Jeg har tekstdokumenter, der har fået slettet alle billeder. Jeg har skam fået svar fra QuickOffices support, men svaret er blot, at de ved, at der er problemer.

Derfor virker det mærkeligt, at Google nu går ud og slår på tromme for et produkt, som ikke virker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar