fredag den 16. november 2012

Boxee er for nørdet

Jeg elsker egentlig min Boxee Box, som jeg primært bruger til at se (den amerikanske) Netflix med, men jeg har nu oplevet, at jeg og mange andre har så store problemer med den, at jeg ikke vil anbefale den mere. Almindelige forbrugere bør klart købe Apple TV i stedet. Apples produkt er billigere, meget mere simpelt at bruge - og rummer færre fejl. 

Minus er dog, at Apple er en meget lukket sandkasse. Den kan fint bruges til Netflix - også den amerikanske via Unblock-US, men man kan ikke køre Navi-X. Der er også store begrænsninger med filformater, og Apple-boksen har ikke SD-kortlæser.

Producenten bag Boxee Box har også givet op. Boksen bliver ikke videreudviklet. I stedet satser de nu på andre typer bokse kun til det amerikanske marked.

Værre er det dog med alle fejlene. Jeg har tidligere beskrevet, at Navi-X går i stykker på boksen. Nu har jeg oplevet, at en bekendt ikke kunne bruge boksen sammen med Unblock-US. Og han er ikke alene. Se denne tråd. Boksen virker perfekt både kablet og trådløst, men skifter man DNS til USA på det trådløse netværk, så ryger forbindelsen til internet. Og der er ikke offentliggjort en løsning.

Boxee Box er på tilbud i Danmark lige nu, hvilket sikkert skyldes, at der sælges ud af restlagre, men min anbefaling er, at du kun skal købe den, hvis du er nørd og gerne vil bruger timer på at få den til at virke ordenligt. Vil du bare se Netflix, så køb i stedet Apple TV.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar