onsdag den 8. august 2012

Når Navi-X fejler i Boxee

Jeg elsker min Boxee-box, som jeg primært bruger til at se Netflix (via Unblock-us), men jeg er nu også glad for muligheden for at se film via Navi-X. Her på det sidste har jeg ikke kunnet få adgang mere. Min Boxee melder en fejl, der hedder "signature verification fail". Jeg har naturligvis prøvet at fjerne og geninstallere Navi-X, men det virker ikke. Fejlen kommer bare igen.

Her viser Boxee virkelig, at det er en nørd-maskine, der ikke er egnet til almindelige forbrugere i modsætning til Apple TV, for løsningen er angiveligt, at man skal fabriksnulstille enheden ved hjælp af en USB-nøglering med firmware på. Derefter skal man opgradere den over det trådløse netværk. Og dernæst genindtaste alt. Det er håbløst.

Jeg har fundet en anden løsning. De officielle adresser på Navi-X (såkaldte repositories) virker ikke, hvis man har fået denne fejl. I stedet kan man prøve at taste denne adresse dir.fuzzthed.com. Det giver en ny menu med en masse film-kanaler herunder Navi-X.

5 kommentarer:

 1. Tak for at nævne den sidste sektion har haft problemer med navi-x siden jeg købte boxen men dir.fuzzthed.com løste problemet :D

  SvarSlet
 2. Jep - takker for især den sidste sektion

  SvarSlet
 3. Hvordan "taste denne adresse"? Jeg har prøvet at tilføje den som en lagringssted, men den vil ikke godtage den..

  SvarSlet
 4. Du går ind i Apps.
  Vælger menuen Repositories.
  Trykker på + og skriver adressen.
  Det er det hele.

  SvarSlet
 5. Jeg får følgende melding: "der er ingen aktuelt tilgængelige apps på dette lagringssted"

  SvarSlet