onsdag den 20. juni 2012

Sms til og fra din computer

Du kan nu modtage og sende sms’er via din computer i stedet for (samtidig) med din mobil, hvis du bruger Android. Du skal installere det gratis program MightyText på din mobil, og derefter installere en lile udvidelse til din browser (Chrome, Internet Explorer eller Firefox).

Du kan også se på computerskærmen, hvis du har et indgående opkald. Hvis du glemmer din mobil derhjemme, har du altså delvist adgang til den. Du kan naturligvis ikke ringe op, men du kan sende og modtage sms’er, og du kan se, hvis nogen ringer til dig.Mobilen skal ikke være tæt på dig. Den skal bare være tændt og på nettet, for den kopierer naturligvis alle informationer til en server, som du så har adgang til fra browseren.
Når du installerer programmet, kan du ikke se navne på dem, du har skrevet med, men det er muligt at sætte programmet op, så det også synkroniserer med dine kontakter i Google, og så kommer alle navnene med på listen.

Det lyder måske ikke som en kæmpe nyhed, men jeg synes, at det er ganske smart. Jeg hader at skrive sms’er, fordi jeg ikke er hurtig nok på den lille skærm, og nu kan jeg altså bruge computeren i stedet, når jeg er på arbejde. Programmet får også begge dele - computer og mobil - til at hænge helt sammen. Hidtil har jeg naturligvis haft alle mail-konti på min mobil, og jeg har således kunne arbejde fra begge dele, men jeg har ikke haft adgang til opkaldslog eller sms’er på computeren, og der kommer jo vigtige ting ind den vej. Det er der nu - komplet sammenhæng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar