onsdag den 7. marts 2012

Google Play


Google har i dag lanceret en ny tjeneste, der hedder Google Play. I første omgang er det dog gammel vin på nye flasker, for det er først og fremmest et nyt navn til Android Market. Google Play kommer dog til at inkludere et par andre Google tjenester som Google Music og Google eBook Store. Det er ikke til at sige, om disse navne forsvinder helt.

Det lugter rigtig meget af iTunes i Google-klæder, men som de Google-tro skriver, så kræver det ikke særlig software at bruge Google Play. Tjenesten vil rumme film (leje), musik, bøger, spil og andre programmer.

Android Market skifter som nævnt navn til Google Play Store, og andre tjenester får også nyt navn. Vi skal til at bruge navne som Google Play Movies, Google Play Books og Google Play Music apps.

Vi danskere skal som sædvanlig ikke glæde os for tidligt, for Google kan heller ikke få alle rettighedshavere i tale. En stor del af Google Play virker således kun i USA og Canada - og visse dele steder som England. Det gælder især for musik og film.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar