onsdag den 18. november 2015

Frigiv lagerplads på Google Fotos

Google Fotos har ubegrænset plads til billeder, hvis man holder sig under 16 megapixel, men indtil nu har man ikke haft det let, hvis man tidligere havde købt lagerplads på Picasa eller Google+. Det havde jeg (og mange andre).

Hvis man ville flytte sine gamle billeder til den nye ordning, skulle man først downloade alle sammen, slette dem på Google Fotos - og så uploade dem igen.

Det er slut nu. Google har netop fået en ny funktion, der netop hedder "Frigør lagerplads", som gør netop det.

Gå ind i Google Fotos, vælg Indstillinger og vælg så Frigør lagerplads. I mit tilfælde er det solide 37,7 GB, jeg kan frigøre.

Det betyder, at jeg kan spare cirka 100 kroner om året, da jeg ikke længere behøver ekstra lagerplads på min Google konto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar